Ruitersportartikelen

 • Adnan International Black saddle men

  Sättel

 • Adnan International Black saddle men

  Pferde Decken

 • Sättel mit Decken

  Sättel mit Decken

 • Adnan International Horse Bridals

  Zäume

 • Adnan International Lederwaren Horse Tendon boots black

  Sehnen Schöner Schwarz

 • Adnan Lederwaren International Horse Shoes

  Spring Glocken

 • Halfter

  Halfter

 • Stirn Band

  Stirn Band

 • Zügel

  Zügel

 • Adnan International Lederwaren Hose Cheek Piece

  Backe

 • Adnan International Lederwaren Horse Rug

  Decken

UwDesign, onze Productie
Samen één Team

 

 

Ruitersport artikelen

 

Paardrijden, een passie voor velen! Adnan International zorgt ervoor dat de rijder produkten krijgt die hij nodig heeft om het sport te kunnen beoefenen, aan de hoogste normen.

Wij produceren en exporteren vele soorten van leren zadels, Engels zadels, West-zadels, synthetische zadels, halsters en touwen, paardendekens, bandages en vele andere coole producten.

Wij bieden het volledige gamma van hoogwaardige grondstoffen zoals volgens internationale geldende  leer instituten uit het Verenigd Koninkrijk (Sedgwick), Indiase leder, Kevlar draden, enz., Wij voeren alle processen,  vanaf de selectie van het leer, snijden ,naaien en exporteren van produkten. Daarnaast is het naaien met de hoogste volmaaktheid door vakmensen gemaakt.

Wij bieden goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen en tijdige levering.

De meest efficiënte manier om uw specificaties en de kwaliteit te waarborgen is om naar ons  sturen van uw eigen Monster . Dit helpt ons om goed te kijken naar uw product en om te begrijpen wat zijn de specifieke behoeften van uw merk. We maken een tegenmonster en als het nodig is, zullen we verbeteringen en / of veranderingen in overleg met u te maken en het zal naar u worden verzonden voor goedkeuring. We zullen op dit moment ook de MOQ en levertijd geven.
Wij nemen de bescherming van de intellectuele ontwerp zeer serieus,  wij zullen alles in onze macht doen om ervoor te zorgen dat de informatie vertrouwelijk blijft. We hebben geen probleem, een non-disclosure agreement te tekenen om vertrouwelijke informatie aan ons geopenbaard geheim te houden. Hoewel er geen formele concurrentiebeding is ondertekend, streven wij ernaar om uw gegevens veilig en vertrouwelijk te houden.
Onze levertijd is sterk afhankelijk van de grootte van de bestelling en de Artikelen, maar de goederen die meestal worden besteld, verzenden we  binnen 6-8 weken na bevestiging en de ontvangst van de aanbetaling op uw bestelling. Soms kunnen bestellingen worden uitgesteld omdat  de gewenste kleur niet beschikbaar is  als gevolg van het niet beschikbaar zijn van de benodigde leer.  In dergelijke gevallen zullen wij u verder op de hoogte van houden en laat u weten hoeveel extra tijd nodig is.

Probeert u oins, stuur ons uw aanvraag!