Laat naar eigen wens uw Leren tassen, portemonnees en handschoenen produceren in India

Ons doel is uw schets of model om te zetten in productie

Onze werkwijze is als volgt:
Uw geeft uw schets of model en wij maken daar een monster van in elk gewenst leer en kleur. Na goedkeuring van de monster wordt het in productie genomen. 
Over ons
Sociaal verantwoord en duurzame productie van uw Lederwaren

Adnan International Lederwaren heeft zijn eigen lederwaren productie-fabriek in India met BSCI certificaat .bsci_logo- transparant

Relatiegeschenk productie is ook mogelijk. We voldoen aan alle eisen voor een milieu vriendelijke en duurzame productie. Met een state of the art Leerlooierij om het leer te maken, hebben we de mogelijkheid om de volledige productieketen vanaf aankoop van ruwe huid, het maken van leer, lederwaren, het exporteren en importeren van deze lederwaren door onze Nederlands vestiging, allemaal in één hand. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en levertijd als geen ander garanderen.

Wij zijn in staat om alle soorten van lederen portefeuilles , lederen tassen , lederen portefeuilles en lederen werkhandschoenen maken.

Onze klanten zijn lederwaren groothandel, winkelketens, supermarktketens, bedrijven die eigen relatiegeschenk op maat willen laten produceren.

Scherpe prijzen en betrouwbare levertijd
Eigen
Leerlooierij 
en
productie
zonder
tussenschakels